informatie

Activiteiten in Sunny Beach

Wat ga jij doen deze zomer?

Wat is er allemaal te doen in Sunny Beach? Je hoeft je tijdens je vakantie geen moment te vervelen, er worden talloze activiteiten Sunny Beach georganiseerd waaraan je kunt meedoen. Naast activiteiten in Sunny Beach zelf bieden de meeste jongerenreisorganisaties vette excursies Sunny Beach zoals een dagje naar het nostalgische Nesebar of naar Paradise waterpark Sunny Beach!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Action Aquapark Waterpark Sunny Beach

aquapark-bulgarije-sunny-beach

Met stipt de tofste activiteit tijdens jouw vakantie in Sunny Beach. Op een steenworp afstand van het centrum van Sunny Beach ligt Action Aquapark, een ontzettend groot waterpark met maarliefst 18 glijbanen, verschillende zwembaden en zonneweiden om helemaal bij te kleuren. Ten slotte: de Musical Pool is erg uniek, ook onderwater muziek luisteren!

Ontdek hier meer over Action Aquapark Waterpark Sunny Beach!

Boulevard Sunny Beach

Boulevard Sunny Beach

Van ’s ochtends tot ’s avonds laat is de boulevard van Sunny Beach de plek. Met een heuse Eiffeltoren, talloze restaurantjes, winkeltjes en uitgaansgelegenheden kun je hier op elk moment van terecht voor vermaak. Voor zowel het leggen van een goede bodem, als lekker stappen met je vrienden kun je terecht op de boulevard van Sunny Beach.

Ontdek hier meer over de boulevard van Sunny Beach!

Nesebar

nesebar bezienswaardigheden

Tijdens je vakantie in Sunny Beach op zoek naar een toffe excursie naar een plaats die minder commercieel is en een geweldig historisch centrum heeft? Bezoek dan Nesebar! Hier kun je van de echte Bulgaarse cultuur proeven door het bezoeken van de Sofia Basiliek of een van de vele middeleeuwse schilderingen. Slechts €5,- met de taxi vanuit Sunny Beach!

Ontdek hier meer over Nesebar!

Paradise Waterpark Sunny Beach

paradise-waterpark

Net buiten Sunny Beach in Nesebar vind je een van de tofste activiteiten Sunny Beach voor de echte waterrat. Heerlijk bijkleuren, glijden van de tofste glijbanen en chillen in grote zwembaden. Paradise Waterpark in Nesebar ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van Sunny Beach, dit kost jullie ongeveer vijf euro met een taxi!

Ontdek hier meer over Paradise Waterpark Sunny Beach!

Strand Sunny Beach

Strand Sunny Beach

Het bekendste strand van Sunny Beach vind je ongetwijfeld in Sunny Beach. Op het langwerpige strand kunnen jij en je vrienden perfect bijkleuren. Een bedje en parasol kost je een paar euro, maar je kunt natuurlijk ook zelf een handdoekje op het zand leggen. Ook als je even het water op wilt met bijv. een banaan ben je hier op de goede plek!

Ontdek hier meer over strand Sunny Beach!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...