feesten

Guaba Beachbar in Sunny Beach

Een super gezellige beachbar met schuimparty’s

Deze, sinds 2011 geopende, beachbar is de plek om overdag heerlijk te chillen onder het genot van een lekkere cocktail. Vanaf het einde van de middag verandert Guaba Beachbar Sunny Beach langzaam in een gezellige plek om te stappen met de roemruchtige schuimparty’s!

Guaba Beachbar Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Overdag chillen en ‘s avonds feesten

Vanaf het moment dat je wakker wordt na de vorige stapavond kun je direct terecht bij Guaba voor een lekker drankje om wakker te worden en een klein hapje. Meerdere keren barst het feest al om 16.00u los wanneer alle dames in bikini en mannen in hun meest sexy zwembroek feesten tijdens de hele vette en roemruchtige schuimparty’s van Guaba Beachbar Sunny Beach!

Guaba Beachbar Sunny Beach

Totally Summer @ Guaba Beachbar Sunny Beach!

Afgelopen zomer organiseerde Guaba Beachbar maar liefst acht uitverkochte edities van Totally Summer met artiesten als Billy the Kit en Quintino op het strand van Sunny Beach bij de beachbar!

Hoeveel kost een drankje?

Een drankje bij Guaba Beachbar Sunny Beach ligt iets boven het gemiddelde in de stad. Zo betaal je voor een biertje €2,50. Een cocktail heb je voor iets meer dan vijf euro, Energy drink voor ongeveer vier euro en fris voor omgerekend twee euro.

Guaba Beach bar Sunny Beach

Bereikbaarheid

Je vindt Guaba Beachbar midden in het centrum van Sunny Beach aan de boulevard, direct aan het strand zodat je na het stappen nog gewoon even een duikje in de zee kan nemen!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...