feesten

Restaurant Mamacita’s in Sunny Beach

Restaurant Mamacita Sunny Beach is een authentiek Mexicaans restaurant met elke avond live muziek in het hart van het centrum van Sunny Beach aan de bekende Flowerstreet. Lekkere Mexicaanse gerechten, maar ook internationale gerechten wanneer je niet zo houdt van Mexicaans eten. Daarnaast mis je geen enkel belangrijk sportevenement, alles wordt namelijk live uitgezonden bij Mamacita’s!

 
Mamacita Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Authentiek Mexicaans restaurant

Mamacita’s Sunny Beach is een authentiek Mexicaans restaurant met heerlijke gerechten, naast nachos en taco’s staan typisch Mexicaanse kip en Chili con Carne op het menu. Voor iedereen die liever internationaal eet heeft Mamacita’s Italiaanse pizza, maar ook Club Sandwiches en de beste hamburgers. Prima bodem voor het stappen lijkt me!

Live muziek

Tijdens en na het eten geeft het natuurlijk een extra beleving wanneer op de achtergrond sfeervolle Mexicaanse muziek klinkt, bij Mamacita’s klinkt tijdens en na het eten Mexicaanse zang, begeleid door een gitaar.

Mis geen enkel sportevenement!

Ben je komende zomer in Sunny Beach te vinden, dan wil je natuurlijk geen enkele belangrijke wedstrijd van het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië missen. Maar ook andere sportevenementen als de Tour de France, Wimbledon en de Vuelta worden bij Mamacita Sunny Beach live uitgezonden zodat je niks hoeft te missen van deze en vele andere sportevenementen.

Waar vind je Mamacita’s?

Je vindt het authentieke Mexicaanse restaurant Mamacita’s Sunny Beach midden in het centrum van Sunny Beach in het hart van de Boulevard gelegen. Vanaf het strand vind je Mamacita’s links in de buurt van de MC Donalds.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...