informatie

Uitgaan in Sunny Beach

Steeds meer clubs en discotheken!

Het uitgaansleven van Sunny Beach is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Er zijn een groot aantal clubs en discotheken bijgekomen in het centrum. Wil je alvast alles weten over de verschillende clubs van deze bruisende uitgaansplek? Lees hier alles over de verschillende clubs en kroegen!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Amigo bar Sunny Beach

Amigo Bar Sunny Beach

Die ene bar met die grote Amerikaanse klassieke auto’s voor de deur: Amigo Bar Sunny Beach! Het walhalla voor de cocktail liefhebber. In deze gezellige bar die is opgenomen in de kroegentocht van de meeste jongerenreisorganisaties draait vrijwel alles om de cocktail. Een gezellige rood verlichtte uitstraling en een bar die af en toe gewoon in de fik staat maken van deze bar een unieke beleving die je tijdens je vakantie zeker eens bezocht en beleefd moet hebben!

Ontdek hier meer over Amigo Bar Sunny Beach!

Club Iceberg Sunny Beach

Club Iceberg Sunny Beach

Bezoekers van Club Iceberg Sunny Beach snappen wat feesten is. Deze club is elk jaar geopend van eind mei tot half september. Grote internationale DJ’s en vele internationale gasten. Sinds de verbouwing in 2010 zijn de inrichting en buitenbar van Club Iceberg Sunny Beach weer volledig van deze tijd en klaar voor nog een hele boel zomers vol feestplezier!

Ontdek hier meer over Club Iceberg Sunny Beach!

Club Revolution Sunny Beach

Revolution Sunny Beach

Sinds 2009 is Club Revolution in het centrum van Sunny Beach uitgegroeid tot een van de bekendste clubs van Sunny Beach. Een moderne club met Nederlandse en internationale top DJ’s van formaat die deze club binnen mum van tijd in beweging weten te brengen tot in de vroege uurtjes! 100% garantie voor een ontzettend lekker feestje!

Ontdek hier meer over Club Revolution Sunny Beach!

Den Glade Viking Sunny Beach

Den Glade Viking Sunny Beach

Den Glade Viking Sunny Beach is dé Scandinavische mega discotheek van Sunny Beach. Tot vroeg in de morgen is Glade Viking de plaats waar verschillende nationaliteiten samenkomen en keihard feesten. Gedanst wordt er zeker, met nog 2.500 andere gasten, op de vetste Trance, Electro en housemuziek aan het begin van dé uitgaansstraat van Sunny Beach.

Ontdek hier meer over Den Glade Viking Sunny Beach!

Guaba Beachbar Sunny Beach

Guaba Beach bar Sunny Beach

Deze, sinds 2011 geopende, beachbar is de plek om overdag heerlijk te chillen onder het genot van een lekkere cocktail. Vanaf het einde van de middag verandert Guaba Beachbar aan het strand van Sunny Beach langzaam in een gezellige plek om te stappen met de roemruchtige schuimparty’s die al om 16.00u van start gaat!

Ontdek hier meer over Guaba Beachbar Sunny Beach!

Heineken House Sunny Beach

Heineken House Sunny Beach Bulgarije

Heineken House is de feestkroeg midden in het centrum van Sunny Beach. Je kunt er overdag terecht voor een lekkere lunch en een snack uit de muur. Sinds 2013 heeft Heineken House een vernieuwde uitstraling. ’s Avonds zorgen muziekstijlen van top 40 tot hardstyle en natuurlijk alle gezellige Nederlanders voor een top feestje van formaat!

Ontdek hier meer over Heineken House Sunny Beach!

Orange Club Sunny Beach

Orange Sunny Beach

Bij de naam Orange Club verwacht je meteen een oranje paleis met puur feestende Nederlanders op Nederlandstalige feestmuziek. Gelukkig is het niet zo erg en is Club Orange een populaire club in Sunny Beach waarvan slechts één van de twee zalen volledig oranje gekleurd is. De gaafste feesten van 23.30u tot 06.30 in de morgen maken dat je deze club tijdens je vakantie in Salou bezocht moet hebben!

Ontdek hier meer over Orange Club Sunny Beach!

The Flying Dutchman Sunny Beach

The Flying Dutchman Sunny Beach

The Flying Dutchman Sunny Beach is de gezellige hotspot waar alle Nederlanders samen komen die 24 uur per dag open is. Overdag een beachbar en in de avond de plek om samen met 300 andere Nederlanders helemaal los te gaan. Geen entree prijs en een groot aanbod aan shotjes maken het feestje compleet, een plek die je tijdens je vakantie in Sunny Beach zeker niet mag missen!

Ontdek hier meer over The Flying Dutchman Sunny Beach!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...