informatie

Boulevard van Sunny Beach

Waar het ’s nachts allemaal gebeurd

De boulevard Sunny Beach is de plek waar het zowel overdag als ’s nachts allemaal gebeurt. Wanneer je de weg oversteekt kun je vrijwel meteen een verfrissende duik in de Zwarte Zee nemen. De boulevard van Sunny Beach is ruim 8 kilometer lang en loopt langs het volledige strand.

 

Boulevard Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Overdag op de boulevard Sunny Beach

De boulevard is overdag de plek waar iedereen gezellig aan het shoppen is bij een van de vele kleine winkeltjes langs de boulevard. Vrijwel elke dag vind je langs de boulevard een lange markt met talloze kraampjes met heel veel verschillende leuke producten!

De avond en nacht op de boulevard van Sunny Beach

Tegen de avond stromen de restaurantjes langzaam vol en geniet iedereen van heerlijk eten met uitzicht over zee. Zo wordt een goede bodem voor de komende stapavond gelegd want later op de avond verandert de boulevard in het stapparadijs en openen clubs, kroegen en discotheken hun deuren voor een nieuwe nacht. De boulevard is dan samen met de Flowerstreet dé plek om te stappen!

Tip wanneer je van gezelligheid houdt

Ben je wel in voor een feestje en heb je het liefst zoveel mogelijk bedrijvigheid om je heen, dan moet je echt kiezen voor een hotel of appartement dichtbij de Flowerstreet en de boulevard Sunny Beach!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...