feesten

Restaurant La Bamba in Sunny Beach

Uitgebreide kaart en regelmatig een live band!

Bij La Bamba Sunny Beach kun je heerlijk casual uit eten met een zeer uitgebreide kaart, mooie producten en live entertainment met een band. Kijk er niet van op als je mensen op de tafel ziet dansen want dat is een van de rituelen bij La Bamba, laat je hierdoor niet afschrikken want eten bij La Bamba is iets dat je tijdens je vakantie in Sunny Beach zeker gedaan moet hebben. Oja, het uitzicht over de Zwarte Zee is geweldig!

Sunny Beach La Bamba

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Casual uit eten

La Bamba is eten in een ongedwongen sfeer. Je hoeft niet helemaal netjes gekleed te gaan en ook gerechten kosten niet al te veel geld terwijl je ontzettend goede en lekkere producten op je bord krijgt.

Heerlijke gerechten

La Bamba heeft een zeer uitgebreide kaart met alleen maar verse en mooie producten, het beste van het beste voor een heel betaalbare prijs. Je kunt kiezen uit Spaanse, Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten, maar ook pizza’s, pasta’s en lekkere vis combinaties staan op het menu. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Argentijnse BBQ met steaks, spare-ribs en heerlijke tapas. La Bamba een echt uniek grillhouse die je in Nederland weinig zal tegen komen, zeker met deze prijs/kwaliteit verhouding!

La Bamba Sunny Beach

Eten en entertainment met uitzicht op zee!

Elke avond vind je bij La Bamba Sunny Beach een gezellige live band die zorgt voor achtergrondmuziek maar later op de avond alle voetjes wel van de vloer weet te krijgen. Tijdens het eten kijk je de grote zee over en zie je in de talloze schepen in de duisternis verdwijnen. Daarnaast zorgen de happy hours van La Bamba voor het nodige entertainment, een lekkere cocktail voor een stuntprijs is altijd mooi meegenomen toch? Vervelen zul je jezelf echt niet snel bij dit gezellige restaurant!

Waar vind je La Bamba?

Je vindt restaurant La Bamba Sunny Beach midden in het centrum aan de hoofdstraat naast The Fat Cat en The Flying Dutchman aan de kant van het strand van Sunny Beach!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...