informatie

Action Aquapark Waterpark in Sunny Beach

Het leukste waterpark van Sunny Beach

Action Waterpark Sunny Beach is het waterpark dat je tijdens je vakantie in Sunny Beach sowieso moet bezoeken. Achttien geweldige glijbanen, mooie zwembaden en mogelijkheden om te relaxen en zonneweiden om heerlijk bij te kleuren op een steenworp afstand van het centrum van Sunny Beach!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

De vetste glijbanen @ Action Waterpark Sunny Beach

action-aquapark-bulgarije-sunny-beach Een hele dag waterpret met talloze glijbanen zoals de spectaculaire extreme waarbij je in zes seconden van 18 meter naar beneden komt wat neerkomt op een snelheid van ruim 70 kilometer per uur! Natuurlijk zijn er ook rustigere glijbanen, maar de snellere zijn natuurlijk waar je echt voor komt, bij de freefall ervaar je het gevoel van gewichtloosheid. Ga daarnaast de strijd met je vrienden aan op de multislide en kom als eerste over de finish!

Musical pool

Uniek in Action Aquapark Sunny Beach is het speciale zwembad dat precies zo is ontworpen dat je ook onderwater geluid hoort en bij dit muzikale bad dus niets van de muziek hoeft te missen wanneer je even een duik neemt. Zo’n zwembad vind je verder nergens!

Andere faciliteiten

Dit waterpark Sunny Beach biedt alle benodigde faciliteiten. Van gratis parkeren, gratis zonnebedjes en parasols, maar ook douches en kleedkamers zijn genoeg beschikbaar in het waterpark.

Prijzen en openingstijden

Aquapark Sunny Beach is geopend van eind mei tot half september. Gedurende het hele hoogseizoen (half juni tot eind augustus) is het waterpark Sunny Beach geopend van half 10 ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Daarbuiten is het park geopend van tien uur ’s ochtends tot half zeven uur ’s avonds.

action-waterpark-sunny-beach

Prijzen bij Action Waterpark Sunny Beach zijn opgebouwd middels lengte. Kinderen tussen de 0,90m en 1,30m betalen €8,- entree. Volwassenen en kinderen die groter zijn dan 1,30m betalen €15,- entree. Een middagticket is iets goedkoper, je komt dan na 15.00u naar het park en betaalt dan €5,50 voor de eerstgenoemde groep en €11,- voor de als tweede genoemde groep. Lockers om al je spullen in op te bergen kosten per dag ongeveer twee euro.

Let op! Koop je kaarten voor Action Waterpark al van tevoren via internet, dit scheelt een paar euro per ticket!

aquapark-bulgarije-sunny-beach

Bereikbaarheid Aquapark Sunny Beach

Je vindt dit Action Aquapark Bulgarije Sunny Beach op een kleine twee kilometer van het centrum van Sunny Beach. Daardoor is het prima te lopen, maar heb je ook de keuze een taxi te pakken of met de pendelbus te rijden tussen verschillende accommodaties in het centrum en het waterpark. Voor meer informatie over deze pendelbus kun je terecht bij je reisleiding in Sunny Beach.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...