feesten

Amigo bar in Sunny Beach

Een walhalla voor cocktailliefhebbers

Die ene bar met die grote Amerikaanse klassieke auto’s voor de deur: Amigo Bar Sunny Beach! Het walhalla voor de cocktail liefhebber. In deze gezellige bar die is opgenomen in de kroegentocht van de meeste jongerenreisorganisaties draait vrijwel alles om de cocktail. Een gezellige rood verlichtte uitstraling en een bar die af en toe gewoon in de fik staat maken van deze bar een unieke beleving die je tijdens je vakantie zeker eens bezocht en beleefd moet hebben!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Cocktailshows Amigo Bar!

Bij een bar die bekend staat om haar heerlijke cocktails moet de presentatie ervan wel een aparte beleving zijn, en dat is het dan ook. Bartenders zijn namelijk expert in het cocktails shaken en maken er een hele show van, hoe groot de cocktail ook is want emmers tot maar liefst vijf liter zijn geen rare bestelling voor de mannen van Amigo Bar Sunny Beach. Daarnaast hoef je ook de brandweer niet te bellen wanneer je ineens de bar in vuur en vlam ziet staan want dat is allemaal onderdeel van de show en gelukkig is het zeewater in de buurt op nog geen 50 meter afstand!

 Amigo Bar Sunny Beach

Hoeveel betaal je voor een drankje?

Bij Amigo Bar Sunny Beach zijn drankjes rond het gemiddelde voor Sunny Beach geprijsd. Voor een biertje betaal je omgerekend ongeveer drie euro. Een cocktail, de specialiteit van Amigo Bar kost maar vijf euro. Hiervoor krijg je niet alleen een cocktail maar ook de hele show erbij. Voor de alcoholvrije Energy drink en fris betaal je respectievelijk €4,50 en €1,50.

 

Waar vind je Amigo Bar?

Amigo Bar Sunny Beach vind je midden in het centrum van Sunny Beach aan de boulevard, vlakbij de Flowerstreet. Aan de achterkant is Amigo Bar aan de Zwarte Zee gelegen dus loop je zo het strand op!

Sunny Beach Amigo Bar

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...