informatie

Paradise Waterpark in Sunny Beach

Een leuk aquapark met glijbanen, golfslagbad en jacuzzi’s

Tijdens jou vakantie in Sunny Beach mag een bezoek aan Aquapark Nessebar niet ontbreken. Dit waterpark is gelegen op ongeveer negen kilometer buiten het centrum van Sunny Beach en is het meest gave waterpark van heel Bulgarije. Het waterpark heeft een groot aantal aan glijbanen, een golfslagbad, jacuzzi’s en andere waterattracties.

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Toffe glijbanen, zwembaden en zonneweiden!

Talloze toffe glijbanen maken Paradise Waterpark Sunny Beach het beste waterpark van heel Bulgarije en zeker van Sunny Beach, een kleine opsomming:

  • De 22 meter hoge Kamikaze waar je razendsnel naar beneden glijdt;
  • Ervaar het gevoel van gewichtloosheid in de Space Jam;
  • Keihard door een mega trechter in de Volcano;
  • Even relaxen op de Lazy River met een band;
  • Rustig zwemmen op Paradise Island, een mega groot zwembad;
  • Verschillende Jacuzzi’s, voorzien van onderwatermassage!!

paradise-waterpark

Prijzen en openingstijden

Sinds 2006 is Paradise Aquapark Nessebar elk jaar geopend van eind mei tot begin september. Het hele seizoen lang is het waterpark geopend van tien uur ’s ochtends tot zeven uur ’s avonds. Genoeg tijd dus om al die toffe glijbanen te testen, rustig te zwemmen en bij te kleuren op een van de vele zonneweiden.

Prijzen bij Aquapark Nessebar Sunny Beach zijn opgebouwd middels lengte. Kinderen tussen de 0,90m en 1,30m betalen €8,- entree. Volwassenen en kinderen die groter zijn dan 1,30m betalen €15,- entree. Een middagticket is iets goedkoper, je komt dan na 15.00u naar het park en betaalt dan €5,50 voor de eerstgenoemde groep en €11,- voor de als tweede genoemde groep.

Let op! Koop je kaarten voor Paradise Waterpark al van tevoren via internet, dit scheelt een paar euro per ticket!

Bereikbaarheid Paradise Waterpark Sunny Beach

Je vindt Aquapark Nessebar op ongeveer acht kilometer rijden van het centrum van Sunny Beach. De beste mogelijkheid is om een van de vele taxi’s te pakken. Op deze manier ben je voor een paar euro, binnen een kwartier bij het waterpark Sunny Beach en kan de pret dus snel beginnen.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...