informatie

Eten in Sunny Beach

Lekker uit eten in Sunny Beach!

In Sunny Beach kun je een lekkere en tevens betaalbare bodem leggen voordat je gaat stappen in een van de vele restaurants en eetcafés die Sunny Beach rijk is. Ook voor een hapje tussendoor ben je overal welkom, want de meeste restaurants Sunny Beach zijn tot laat in de avond geopend. Eten doe je er heel gevarieerd, de verschillende restaurants en eetcafés hebben alles: van Hollandse kost tot heerlijke Italiaanse pizza!

 

Hollister Sunny Beach

Hollister Sunny Beach
Het totaalconcept: eten, drinken en dansen is hetgeen Hollister Sunny Beach uniek maakt in zijn soort. De 24 uur per dag geopende zaak is daarmee een aanvulling voor de stad. Je kunt er tevens heel gevarieerd eten: Sushi-liefhebbers kiezen Sushi, terwijl de vleesliefhebbers gaan voor hamburgers en Italiaanse pasta. Ideaal en ontzettend betaalbaar!

Ontdek hier meer over Hollister Sunny Beach!
 

La Bamba Sunny Beach

Sunny Beach La Bamba
La Bamba is een heerlijk restaurant met een geweldig uitzicht over de Zwarte Zee. Het restaurant kent een ongedwongen sfeer waar je kunt genieten uit Spaanse, Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten, maar ook pizza’s, pasta’s en lekkere vis. Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding en een live band die je in de zomerse sferen brengt maken dit restaurant geweldig!

Ontdek hier meer over La Bamba Sunny Beach!
 

Mamacita’s Sunny Beach

Mamacita Sunny Beach
Een authentiek Mexicaans restaurant met elke avond live muziek in het hart van het centrum van Sunny Beach aan de bekende Flowerstreet. Het restaurant heeft Mexicaanse, maar ook internationale gerechten zoals Italiaanse pizza, Club Sandwiches en hamburgers. Sportliefhebber? Mamacita’s zendt alle sportwedstrijden live uit!

Ontdek hier meer over Mamacita’s Sunny Beach!
 

The Fat Cat Sunny Beach

The fat cat Sunny Beach
Het bekendste restaurant van Sunny Beach is sinds 2002 geopend en uitgegroeid tot de bekendste hotspot midden in het centrum van Sunny Beach. The Fat Cat kent een uitgebreid en internationaal menu en je kunt er lunchen, dineren en vervolgens dansen en alle sportwedstrijden live volgen. Ook even contact leggen met thuis kan: gratis wifi!

Ontdek hier meer over The Fat Cat Sunny Beach!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...