informatie

Stranden in Sunny Beach

Aan welk strand lig jij deze zomer?

Het mooiste en bekendste strand van Bulgarije vind je ongetwijfeld in Sunny Beach, vrij vertaald naar het Nederlands Zonnestrand genaamd. Gedurende de hele zomer vind je er dagelijks ontzettend veel jongeren die er bruin liggen te worden of uitrusten na een lange stapnacht in het bruisende uitgaansleven van Sunny Beach.

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Het strand Sunny Beach

Het strand van Sunny Beach is uitermate geschikt om te zonnen door het zand en de zeer fijne steentjes. Op sommige plaatsen maakt dit zand plaats voor kiezels maar een paar meter verder heb je weer geweldig zand! Vanaf het strand duik je zo de zee in voor wat verkoeling, die trouwens rustig afloopt waardoor je ook lekker kunt relaxen zonder meteen echt te hoeven zwemmen.

Strand Sunny Beach

Faciliteiten strand Sunny Beach

Op het strand van Sunny Beach vind je diverse faciliteiten die het vertoeven op het strand nog een beetje aantrekkelijker maken. Zo vind je er tegen betaling strandbedden en parasols en zijn gratis kleedruimtes, douches en toiletten aanwezig bij het strand. Tussendoor even wat eten of drinken kan bij een van de restaurants aan de boulevard Sunny Beach of bij een van de bars aan het strand Sunny Beach.

Watersporten bij het strand Sunny Beach

Vanaf het strand Sunny Beach worden talloze gave activiteiten als waterfietsen, banaanvaren, de fly fish, windsurfen en boottochten georganiseerd. Je kunt deze activiteiten op het water reserveren via de kiosken op het strand en natuurlijk is onderhandelen over de prijs ook hier aan te raden. Ook kun je ervoor kiezen een dag af te kopen bij je reisorganisatie. Tijdens deze dag ga je met de boot naar een persoonlijk afgehuurd strand, eet en drink je de hele dag onbeperkt en kun je onbeperkt ritjes maken op de banaan, de fly fish en met de waterfiets (Een echte aanrader!).

Strand Sunny Beach

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...