feesten

Restaurant Hollister in Sunny Beach

Eten, drinken en dansen

Van begin mei tot eind september kun je bij Hollister Sunny Beach terecht voor een alles in één concept, namelijk eten, drinken en dansen. Deze zaak, die 24 uur per dag is, in het centrum van Sunny Beach heeft in 2013 haar deuren geopend en biedt overdag heerlijk gevarieerd eten en ’s avonds wordt er flink gedanst op de muziek van verschillende nationale en internationale DJ’s!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Eten, drinken en dansen

Het totaalconcept van eten, drinken en dansen maakt Hollister Sunny Beach uniek voor de stad. Overdag geniet je van de lekkerste broodjes, gerechten en cocktails terwijl ’s avonds de sfeer veranderd in een hippe uitgaansgelegenheid met chille muziek van internationale DJ’s: Achim Goedert, Mike Miller, Ken Wood en Jerry Jay die allemaal een eigen periode draaien! Naast door alle gasten wordt er gedanst door knappe dansers en danseressen waardoor je zeker wat extra’s te kijken hebt!

Hollister Sunny Beach

Het menu

Bij Hollister kun je heel gevarieerd eten, sushi voor de liefhebbers, maar ook thais eten, hamburgers en Italiaanse pasta staan op het menu. Een heel gevarieerd aanbod waar je ook lekkere broodjes en cocktails kan scoren tijdens het ontbijt tot 18.00u. Dus zelfs na extreem lang uitslapen heeft Hollister nog een lekker ontbijtje voor je!

Rad van Hollister: drankacties!

Hollister Sunny Beach heeft een groot rad waaraan elk half uur gedraaid wordt en het rad stopt bij een van de drankacties die je op het rad kunt vinden. Het komende half uur geldt vanaf dat moment die drankactie, denk dan bijvoorbeeld aan twee voor de prijs van één voor alle cocktails!

 

Waar vind je Hollister?

Je vindt Hollister Sunny Beach midden in het centrum van Sunny Beach aan de bekendste uitgaansstraat van Sunny Beach, de Flowerstreet in de buurt van Hotel Kuban; herkenbaar aan het grote terras voor de deur!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...