feesten

The Flying Dutchman in Sunny Beach

Een van de meest geliefde clubs onder Nederlanders!

The Flying Dutchman Sunny Beach is de gezellige hotspot waar alle Nederlanders samen komen die 24 uur per dag open is. Overdag een beachbar en in de avond de plek om samen met 300 andere Nederlanders helemaal los te gaan. Geen entree prijs en een groot aanbod aan shotjes maken het feestje compleet, een plek die je tijdens je vakantie in Sunny Beach zeker niet mag missen!

The Flying Dutchman Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Nederlandse feest DJ’s!

Elke week vind je bij deze hotspot van Sunny Beach de beste Nederlandse feest DJ’s zoals DJ Tony Star, ook wel bekend als Sterretje van Oh Oh Cherso. Maar ook feest DJ Arjon Oostrom, bekend van het nummer Zakka Zakka Schuden is veelvuldig te vinden in The Flying Dutchman Sunny Beach!

Mis niks van het WK Voetbal

Bij The Flying Dutchman Sunny Beach vind je natuurlijk alle voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het komende WK Voetbal in Brazilië maar natuurlijk ook alle belangrijke wedstrijden van andere landen die mee doen.
The Flying Dutchman Sunny Beach Bulgarije

Drankprijzen Flying Dutchman Sunny Beach

Voor een relatief goedkoop drankje moet je bij The Flying Dutchman zijn. Voor een biertje betaal je ongeveer twee euro, voor een cocktail ben je twee euro meer kwijt. Heb je liever een alcoholvrije Energy drink dan betaal je €3,50 en voor fris slechts €1,50 per glas.

Bereikbaarheid

Je vindt The Flying Dutchman midden in het centrum van Sunny Beach aan de hoofdboulevard. Deze hotspot van Sunny Beach vind je in de buurt van Club Orange in Sunny Beach!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...