feesten

Heineken House in Sunny Beach

De feestkroeg met een Nederlands tintje!

Heineken House Sunny Beach is de feestkroeg midden in het centrum van Sunny Beach. Je kunt er overdag terecht voor een lekkere lunch en een snack uit de muur. Sinds 2013 heeft Heineken House een vernieuwde uitstraling en is elk jaar vanaf begin juni tot half september geopend. ’s Avonds zorgen muziekstijlen van top 40 tot hardstyle en natuurlijk alle gezellige Nederlanders voor een top feestje van formaat!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Feestkroeg

Het Heineken House in Sunny Beach heeft een capaciteit van ruim 100 feestgangers. Iedereen die met een reisorganisatie naar Sunny Beach gaat komt deze gezellige feestkroeg tegen in de kroegentocht. Maar ook op andere avonden weten het gezellige Nederlandse personeel en de ruim 100 overwegend Nederlandse gasten een geweldige stapavond te creëren die je je nog lang zal herinneren (of niet meer natuurlijk). Zeker is wel dat je tijdens deze stapavond kunt genieten van heerlijke Hollandse Heineken uit de welbekende fles!

Heineken House Sunny Beach Bulgarije

Je mist niks van het WK of EK Voetbal!

Het is natuurlijk jammer als je de wedstrijden van jouw favoriete team misloopt tijdens je vakantie in Sunny Beach. Maar waarom zou je ze mislopen als je ze ook gewoon allemaal, gezellig samen met je vrienden en andere Nederlanders kan bekijken bij het Heineken House Sunny Beach!

Heineken House Sunny Beach

Drankprijzen

Drankprijzen bij deze gezellige feestkroeg zijn ongeveer gelijk als bij andere uitgaansgelegenheden in Sunny Beach. Een biertje bij Heineken House Sunny Beach kost drie euro (Heineken bottle 0,33l), een cocktail kost omgerekend vijf euro. De alcoholvrije dranken kosten respectievelijk €4,50 (energy drink) en €1,50 (fris).

Waar zit het Heineken House?

Je vindt Heineken House Sunny Beach midden in het centrum van Sunny Beach aan het einde van de Boulevard aan het plein waar je ook Club Iceberg vindt. Het is een open feestkroeg dus het moet te (horen) vinden zijn!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...