feesten

Club Revolution in Sunny Beach

Een moderne club met Nederlandse en Internationale top DJ’s

Club Revolutio is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de bekendste clubs van Sunny Beach. Een moderne club met Nederlandse en internationale top DJ’s van formaat die deze club binnen mum van tijd in beweging weten te brengen tot in de vroege uurtjes!

Club Revolution Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Moderne club

Deze moderne club in hartje Sunny Beach heeft een moderne uitstraling waar vooral licht een belangrijk sfeermiddel is. Een immens groot led plafond waarmee met één druk op de knop de sfeer in de club totaal veranderd kan worden!

Sunny Beach Revolution

Nederlandse én Internationale top DJ’s!

Met een resident van het formaat van Stephan GEE mag je zeker zeggen dat je een DJ van top formaat in huis hebt. Ook de bekende DJ Lucien Foort en de Duitse topformatie Die Atzen zijn artiesten van formaat die weten hoe een feestje gevierd hoort te worden!

Drankprijzen

Bij Revolution Sunny Beach vind je bier voor ongeveer drie euro. Een heerlijke cocktail tijdens een van de toffe feesten kost ongeveer vijf euro. Alcoholvrije Energy drink en fris kosten ongeveer vier euro en €1,50. Daarmee ligt alleen de bierprijs iets boven het gemiddelde van Sunny Beach en is de rest van de drankjes rond het gemiddelde geprijsd.

Revolution Sunny Beach

Waar vind je Revolution Sunny Beach?

Je vindt Club Revolution Sunny Beach midden in het centrum van Sunny Beach. De club is centraal gelegen in de Flower Street, de bekendste uitgaansstraat van de hele stad.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...