informatie

Den Glade Viking in Sunny Beach

Een echte Scandinavische mega discotheek!

Den Glade Viking Sunny Beach is dé Scandinavische mega discotheek van Sunny Beach. Tot vroeg in de morgen is Glade Viking de plaats waar verschillende nationaliteiten samenkomen en keihard feesten in een grote zaal binnen en een toffe buitenzaal. Gedanst wordt er zeker, met nog 2.500 andere gasten, op de vetste Trance, Electro en housemuziek aan het begin van dé uitgaansstraat van Sunny Beach.

 
Den Glade Viking Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Slogan

Den Glade Viking Sunny Beach heeft een unieke slogan die bij menig jongere verbazing oproept, hij luidt: “Den Glade Viking, the only place where it’s allowed to dance naked on the bar!”. En ja, dat moet je gewoon gaan ervaren en bekijken!

Toffe club!

De gekste mensen uit alle landen van de wereld in één club maken ook één groot feestje. In de zomer vindt je er tevens artiesten als Basshunter en The Vengaboys en heeft is de club wereldberoemd met hun Emmers Hockey: een drankje van Vodka, Red Bull en Grenadine waar je gegarandeerd hard op gaat!
Glade Viking Sunny Beach

Hoeveel kost een drankje?

Een drankje in deze mega discotheek is gemiddeld geprijsd. Voor een biertje betaal je drie euro, voor een cocktail betaal je vijf euro. Energy drink is iets duurder dan elders en kost €4,50. Een glas fris kost zoals vrijwel bij alle clubs, kroegen en discotheken €1,50.

Bereikbaarheid

Je vindt Glade Viking Sunny Beach midden in het centrum van Sunny Beach aan het begin van de Flower Street bij het strand.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...