feesten

Restaurant The Fat Cat in Sunny Beach

Een populair restaurant in het midden van Sunny Beach

Restaurant The fat cat Sunny Beach is geopend sinds 2002 en inmiddels uitgegroeid tot een bekende hotspot midden in het centrum van Sunny Beach. Naast een heerlijk ontbijt kun je er terecht voor een heerlijke lunch, een diner en daarna dansen, terrassen en alle sportwedstrijden live volgen op een groot scherm. Speerpunt van deze zaak zijn persoonlijke aandacht, een goede atmosfeer en het vermogen om elke dag weer een beetje beter te worden. Ook is The fat cat de plek om even te contacten met het thuisfront met een gratis WI-FI verbinding!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Heerlijke gerechten

The fat cat Sunny Beach

Het sinds 2002 geopende overwegend door Engelsen bezochte restaurant The fat cat Sunny Beach heeft een ruime menukaart met verschillende soepen, maaltijdsalades, Italiaanse pasta en pizza’s, maar ook snacks en vlees van de grill staan op het menu. Sinds 2011 dit restaurant haar menukaart uitgebreid met oude klassieke visgerechten en Mexicaanse burritos.

Andere faciliteiten

Sunny Beach The fat cat

Naast lekker eten volg je er alle sportwedstrijden, van het wereldkampioenschap voetbal tot de Tour de France en Wimbledon. Daarnaast organiseert deze combinatie van een Engelse pub en een restaurant regelmatig karaoke avonden om eens te teksten wie van je vrienden nou het beste kan zingen. Met maar liefst 50 soorten bier op de kaart is een gezellig feestje gegarandeerd!

Waar vind je The fat cat?

Je vindt The Fat Cat Sunny Beach midden in het centrum van Sunny Beach aan de hoofdstraat naast restaurants La Bamba en The Flying Dutchman aan het strand!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...