feesten

Orange Club in Sunny Beach

Een Nederlands feestje!

Bij de naam Orange Club Sunny Beach verwacht je meteen een oranje paleis met puur feestende Nederlanders op Nederlandstalige feestmuziek. Gelukkig is het niet zo erg en is Club Orange een populaire club in Sunny Beach waarvan slechts één van de twee zalen volledig oranje gekleurd is. De gaafste feesten van 23.30u tot 06.30 in de morgen maken dat je deze club tijdens je vakantie in Salou bezocht moet hebben!

 
Club Orange Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Twee zalen

Twee zalen, waarvan één volledig in het oranje waar commerciële house en urban de belangrijkste muziekstijlen zijn waar tot diep in de nacht (06.30u) keihard op gefeest wordt. Met veel dansacts, leuke mannen en vrouwen en toffe feesten als Ministry of Sound, Twice as Nice, Neon Splash en Totally Summer club editie maken Orange Club misschien wel de vetste club van Sunny Beach. Elk jaar verzinnen ze wel weer nieuwe concepten dus geen jaar is hetzelfde!

 

Hoeveel betaal je bij Orange Sunny Beach voor een drankje?

Orange Sunny Beach

Bij Orange Club Sunny Beach betaal je ongeveer drie euro voor een biertje, vijf euro voor een cocktail. Voor Energy drink betaal je ongeveer €4,50 en voor fris €1,50. Daarmee ligt de prijs van bier net iets boven het gemiddelde in Sunny Beach, maar liggen de overige prijzen rond het gemiddelde.

 

Waar vind je Club Orange?

Orange Club Sunny Beach vind je aan de hoofdstraat van Sunny Beach in de buurt van The Flying Dutchman. De ingang van Club Orange vind je op de eerste verdieping boven stripclub de Playboy.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...