feesten

Club Iceberg in Sunny Beach

Grote internationale DJ’s in Club Iceberg

Bezoekers van Club Iceberg Sunny Beach snappen wat feesten is. Deze club is elk jaar geopend van eind mei tot half september. Grote internationale DJ’s en vele internationale gasten van voornamelijk Nederlandse, Duitse en Engelse afkomst. Op met name house en urban muziek wordt van tot vroeg in de morgen gefeest in verschillende zalen waarvan een deel ondergronds te vinden is. Sinds de verbouwing in 2010 zijn de inrichting en buitenbar van Club Iceberg Sunny Beach weer volledig van deze tijd en klaar voor nog een hele boel zomers vol feestplezier!

Club Iceberg Sunny Beach

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Internationale DJ’s!

Internationaal bekende (tevens Nederlandse) DJ’s als Sunnery James & Ryan Marciano en Quintino weten de club inmiddels wel te vinden maar ook de minder bekende residents weten hoe ze gasten aan het dansen krijgen. Resident DJ Evelinski is het afgelopen jaar verkozen tot beste nieuwkomende DJ in Bulgarije en ook de Nederlandse Erick F timmert inmiddels aardig aan de weg in Europa!

Iceberg’s feesten

Voor een paar euro entree ben je binnen en ga je los tijdens feesten als de Dutch Night, georganiseerd door de jongerenreisorganisatie Beachmasters met artiesten als afgelopen zomer Kraantje Pappie die een hele gave set weggaf voor honderden Nederlanders in Club Iceberg!

Iceberg Sunny Beach

Wat kost een drankje bij Iceberg Sunny Beach?

Bij deze internationale club met grote namen op het programma betaal je niet meer dan elders in Sunny Beach. Bij Club Iceberg Sunny Beach betaal je drie euro voor een biertje, vijf euro voor een cocktail en kosten de alcoholvrije drankjes respectievelijk €4,50 (Energy drink) en €1,50 (Fris).

Bereikbaarheid

Club Iceberg Sunny Beach is midden in het centrum van Sunny Beach te vinden aan het plein aan het einde van de Flowerstreet. Op dit plein vind je ook de open bar Heineken House Sunny Beach!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...