Alles over dé jongerenvakantie bestemming van Bulgarije: Sunny Beach!

[columns] [span3]

Sunny Beach

De bekende badplaats Sunny Beach is te vinden aan de oostkust van Bulgarije en wordt door alle faciliteiten voor toeristen ook wel de toeristische hoofdstad van de Bulgarije genoemd. Door het heerlijke zonnige Middellandse Zeeklimaat is een vakantie Sunny Beach uitstekend om lekker bij te kleuren en te relaxen. Door het grootste uitgaansleven is Sunny Beach erg in trek onder jongeren die elke zomer per bus of vliegtuig hun jongerenvakantie Sunny Beach vieren na een jaar hard werken. Op GoSalou.nl hebben we alle Sunny Beach informatie voor jouw jongerenvakantie Sunny Beach op een rijtje gezet!

[/span3][span3]

Activiteiten in Sunny Beach

Bij jongerenreizen Sunny Beach horen natuurlijk activiteiten die je zelf kunt ondernemen, of die georganiseerd worden door reisorganisaties special voor jongeren. In Sunny Beach heb je de mogelijkheid heerlijk te relaxen aan de boulevard of bij te kleuren op het strand. Voor iedereen die ook graag wat van de omgeving van Sunny Beach ziet is een uitstapje aan Nesebar aan te raden. Spectaculairder zijn de supertoffe waterparken: Paradise Waterpark Sunny Beach en Action Aquapark Waterpark Sunny Beach. Uitstapjes naar deze ontzettend gave parken zijn door de talloze glijbanen een ontzettende aanrader!

[/span3][span3]

Uitgaan in Sunny Beach

Met het uitgaansleven in Sunny Beach is het zeer goed gesteld, daar hoef je jezelf dan ook niet druk over te maken tijdens jouw jongerenreis Sunny Beach. Sunny Beach zit vol met feestcafés, clubs, discotheken en bars om jou vakantie Sunny Beach compleet te maken. Voor een gezellig Nederlands feestje kun je terecht bij het Heineken House. Wanneer je liever voor wat minder Nederlanders kiest, ga dan voor The Flying Dutchman, Orange Club, Club Revolution, Club Iceberg of het bekende Den Glade Viking. Allemaal stuk voor stuk toffe clubs die niet onderdoen voor elkaar, feest tot diep in de nacht tijdens je Sunny Beach vakantie!

[/span3][span3]

Eten in Sunny Beach

Wanneer je in Sunny Beach op Sunny Beach jongerenvakantie bent ga je natuurlijk niet elke dag zelf koken, of misschien ga je tijdens je hele vakantie Sunny Beach wel nooit koken. Gelukkig kunnen we je op dat vlak gerust stellen. Sunny Beach kent ontzettend veel gezellige (Nederlandse) restaurants en eetcafés waar je terecht kunt voor Spaanse, Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse gerechten, maar ook pizza’s, pasta’s en lekkere vis combinaties. Vrijwel alles waar je zin in hebt is in Sunny Beach te vinden. Wij checkten in ieder geval La Bamba, Mamacita’s en Hollister voor je!

[/span3][/columns]

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...