activiteiten

Check de avontuurlijke activiteiten in Sunny Beach

Sunny Beach is een levendige plek. Je kunt er goed uitgaan en lekker relaxen op het strand. Geen wonder dus dat vele jongeren hier jaarlijks naartoe gaan. Nu moeten jongeren natuurlijk wel wat te doen hebben op vakantie, anders verveel je je al snel. Daarom hebben we wat activiteiten voor je op een rij gezet die je waarschijnlijk wel leuk vindt. Deze activiteiten zijn gericht op jongeren & hebben vaak te maken met keiharde actie!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Paintballen in Sunny Beach

Soms heb je van die momenten, dat je je vriend of vriendin wel kan schieten. Nou, dan is dit de juiste activiteit voor jou. Tijdens het paintballen kun je samen of tegen je vrienden strijden. In een prachtige omgeving kan je een paar uur de soldaat uithangen. Ook is paintballen een leuke activiteit voor zowel jongens als meisjes. Het lijkt misschien eng voor sommigen, maar je krijgt van tevoren duidelijke instructies. Ook krijg je een pak die je beschermt tegen de verfballen. Paintballen kan je doen bij “Stag Sunny Beach”. Je kan kiezen uit twee pakketten. Het goedkoopste pakket kost 32 euro. Voor dit geld krijg je 100 “kogels” en mag je 2 uur lang paintballen. Ook alle spullen die nodig zijn, zijn bij de prijs inbegrepen. Je krijgt zelfs voor dit geld een gehele uitleg van een professionele instructeur! Vind je 100 ballen een beetje te weinig? Geen probleem, je kan ook kiezen voor het andere pakket. Hierbij krijg je voor 43 euro 200 ballen om af te vuren op je vijand. Daarnaast biedt het dezelfde service als het pakket van 32 euro. Honger gekregen van al die actie? Als kers op de taart kan je bij dit pakket aan het eind van de activiteit heerlijk barbecueën!

Banana ride

Is schieten niet echt jou ding? Dan kan je nog altijd je energie kwijt op het water. Een van de activiteiten op het water is de “Banana Ride”. Bij deze zeer populaire activiteit word je met je vrienden op een grote banaan gezet. Vervolgens trekt de speedboot je met hoge snelheden over de golven van de Zwarte zee. Het doel is om zo lang mogelijk te blijven zitten. Deze activiteit is geschikt voor vrijwel iedereen. Voor 17 euro kan je bij “Stag Sunny Beach” een rit maken! Alle benodigdheden zitten bij de prijs inbegrepen. Daarnaast krijg je na afloop nog een drankje bij de strandbar.

Fly fish

Is de “Banana Ride” iets te saai voor je? Dan is de “Fly Fish” meer geschikt voor jou. Tijdens deze rit word je samen met je vrienden ook over de golven van de Zwarte zee getrokken. Er is alleen een verschil met de “Banana Ride”, Bij de “Fly Fish” word je namelijk een paar meter de lucht in gegooid zodra je over een golf gaat! Deze activiteit is dan ook alleen voor de echte adrenalinejunks onder ons. Voor 39 euro kun je, wederom bij “Stag Sunny Beach”, een rit maken. In je eentje of met z’n tweeën kan je 10 tot 20 minuten genieten van de “Fly Fish”. Voor dit geld krijg je ook een uitleg van een professional. Voor deze prijs krijg je ook nog een verkoelend drankje aan de lokale strandbar in Sunny Beach.

Veel meer activiteiten in Sunny Beach..

Hopelijk zit er een activiteit tussen die je aanspreekt. Naast deze activiteiten is er natuurlijk veel meer te doen in Sunny Beach. Kijk daarom even op deze site onder het kopje “activiteiten”. Hier kan je nog veel meer vinden over leuke dingen die te doen zijn in Sunny Beach. Ook plaatsen we regelmatig blogberichten op deze site, houdt de blog daarom ook goed in de gaten!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...