activiteiten

De tofste activiteiten van Sunny Beach!

Wat mag je niet missen tijdens jouw jongerenreis?

Ben je in Sunny Beach en wil je wat leuke dingen beleven? Dan moet je vooral verder lezen, want wij gaan je vertellen wat je niet mag missen in Sunny Beach. De leukste activiteiten hebben we voor je op een rijtje gezet. Elke keer behandelen we drie activiteiten. We beginnen dit keer met de “party boat”. Dan vertellen we je wat over het jetskiën & als laatste komt het wakeboarden en waterskiën voorbij. Hopelijk zit er een activiteit tussen die jou aanspreekt, dan heb je er weer een reden bij om naar Sunny Beach te gaan!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Party boat

Houd je van zon, zee & zuipen? Dan zal dit je wel als muziek in de oren klinken. De partyboat is voor iedereen die wel van een feestje houdt. Aangezien dit ook de vormelijkste reden is voor de meeste jongeren om naar Sunny Beach te komen, zal het wel goed zitten wat dat betreft. De partyboat biedt je alles wat je nodig hebt voor een fantastisch feestje! Al je vrienden en vriendinnen kunnen mee, want er passen zo’n 500 mensen op de boot. Op de boot kun je (natuurlijk) drinken, dansen en ook eten. Er zijn 3 dansvloeren aanwezig op de boot. Daarnaast is het niet onbelangrijk om te melden dat er een top DJ aanwezig zal zijn tijdens deze cruise. De prijs voor een ritje op deze partyboat kost je ongeveer 30 euro. Wil je meer weten over de partyboat? Vraag dan je reisleiding om meer informatie. Zij kunnen je verder helpen!

Jet ski ride

Ben je meer van de actie & adrenaline? Dan zou je eens een keer moeten jetskiën! Samen met je vriend/vriendin of alleen over de golven van de Zwarte Zee scheuren, een leuke ervaring voor zowel jongens als meisjes! Bij “stag Sunny Beach” kan je voor ongeveer 45 euro een kwartier lang jetskiën. Hier krijg je dan ook instructies bij & een drankje bij de bar. Voor 30 minuten ben je al gauw rond de 75 – 80 euro kwijt. De gehele activiteit duurt bij een kwartier jetskiën één uur. Bij een half uur jetskiën ben je al gauw 2 uur kwijt. De prijzen zijn hoog, maar de ervaring is onvergetelijk!

Waterskiën/wakeboarden

Waterskiën & wakeboarden zijn misschien wel de leukste activiteiten die kan doen op het water. Voor ongeveer 40 euro kan waterskiën of wakeboarden. Bij deze prijs zit ook een drankje inbegrepen aan de bar op het strand. Ook krijg je een instructie over het beoefenen van deze activiteit. Wil je dit gaan doen in Sunny Beach? Dan kost dat je ongeveer één uur van je tijd. Waterskiën en wakeboarden is geschikt voor zowel beginners als experts. Als je meer wilt weten over deze activiteit moet je kijken naar “stag Sunny Beach”. Zij bieden in vele plaatsen (waaronder Sunny Beach) allerlei activiteiten aan. Ook kan je je reisleiding vragen om meer informatie.

Meer tips voor leuke activiteiten?

Hopelijk zit hier een activiteit tussen die je leuk vindt. Zo niet, dan hebben we nog meer tips voor je wat betreft activiteiten. Kijk bij de site onder het kopje “activiteiten” of houd de blog in de gaten voor meer nieuws.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...