informatie

Ga de omgeving van Sunny Beach verkennen!

Heb jij al een vakantie geboekt naar Sunny Beach of ben je er mee bezig? Wil je weten wat er allemaal te beleven is in Sunny Beach? Dan moet je vooral verder lezen. In dit artikel gaan we je vertellen wat je allemaal aan activiteiten kan gaan beleven in Sunny Beach. Naast de prachtige stranden, de goedkope drankjes & het bruisende uitgaansleven is er veel meer te beleven in Sunny Beach waar veel jongeren vaak niets vanaf weten. Daar willen we nu dus verandering in brengen!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Jeepsafari in Sunny Beach

Tijdens je vakantie in Sunny Beach is het natuurlijk noodzakelijk om de boel te verkennen. Dat kan je natuurlijk het beste doen door middel van een jeepsafari. Ben jij avontuurlijk ingesteld & houd je ervan om eropuit te trekken? Dan raden we je de jeepsafari zeer zeker aan! Tijdens deze jeepsafari wordt er door een chauffeur door de omgeving van Sunny Beach geracet. De chauffeur rijdt de meeste stukken off-road, dus je zult je zeker niet vervelen. Daarnaast is er ook een stop om even een verfrissende duik te gaan nemen. Voor ongeveer 35 euro per persoon kan je deze jeepsafari gaan beleven met je vrienden. De lunch zit ook inbegrepen bij de prijs. Deze safari wordt aangeboden door Beachmasters.

Istanbul 1 dag

Zie jij die jeepsafari niet zitten en doe je liever iets anders? Ga dan de wereldstad Istanbul bezoeken. Deze stad is goed te bereiken vanuit Sunny Beach & heeft veel te bieden. Met een oppervlakte van ongeveer 5300 vierkante kilometer & een inwonersaantal van zo’n 14 miljoen is er genoeg te doen in Istanbul. Naast dat het natuurlijk een enorm grote stad met veel uitstraling is, heeft Istanbul ook veel leuke bezienswaardigheden. Een van deze bezienswaardigheden is “Akmerkez”. Dit is het grootste en modernste overdekte winkelcentrum van heel Europa! Alleen hier al kun je je hele vakantie lang shoppen. Als je liever wat anders zien dan een winkelcentrum, kan je ook wat cultuursnuiven in Istanbul. Istanbul staat bekend om zijn prachtige bezienswaardigheden. Prachtige paleizen, grote moskeeën, mooie kerken en gezellige markten, het is te veel om op te noemen eigenlijk! Je kan Istanbul bezoeken samen met Beachmasters. De zogenoemde “Citytrip” geeft je de mogelijkheid om één dag door te brengen in Istanbul. De prijs voor deze activiteit is ongeveer 70 euro. Voor dit geld krijg je ook een lunch en een gids die je alle leuke weetjes laat horen. Istanbul is een aanrader voor jongeren die graag nieuwe culturen willen zien! Wil je meer weten over deze activiteit? Vraag dan om meer informatie bij je reisleiding, zij kunnen je verder helpen.

Ontdek meer toffe activiteiten

Hopelijk heb je door al deze activiteiten nog meer zin gekregen in je vakantie in Sunny Beach. Wil je nog meer weten over activiteiten in Sunny Beach? Dan kan je altijd nog even kijken op de site onder het kopje “activiteiten”. Hier staat namelijk nog veel meer informatie over allerlei leuke activiteiten die je kan beleven in Sunny Beach. Daarnaast plaatsen we ook artikelen op onze blog. Houdt de site dus goed in de gaten om up-to-date te blijven!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...