informatie

Outdoor activiteiten in Sunny Beach!

Wil jij op vakantie naar Sunny Beach en ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in Sunny Beach? Lees dan vooral verder. In dit artikel behandelen we 3 activiteiten die aantrekkelijk zijn voor jongeren.

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Outdoor karten

Hoge snelheden, scheuren door de bochten en adrenaline door je lijf laten gieren, wie wil dat nou niet? Karten is een leuke activiteit voor jongeren. Misschien heb je het weleens gedaan in Nederland, of misschien is dit wel iets compleet nieuws voor je. Het maakt niet uit, want in Sunny Beach kunnen zowel beginners als experts gaan karten. Je kunt je met je vrienden inschrijven bij “stag Sunny Beach”. Voor ongeveer 40 euro kan je 20 minuten lang met piepende banden over het buitencircuit van Sunny Beach scheuren. Ook krijg je voor dit geld alle benodigdheden voor het karten, zoals helm, pak, enzovoort. Ook krijg je instructies over hoe je moet rijden. Vind je 40 euro een beetje te duur? Dan kan je ook goedkoper karten. Voor ongeveer 35 euro kan je een kwartier lang racen. Hierbij bieden ze dezelfde service als bij het pakket van 40 euro. Het enige verschil is dus de tijd om te rijden (5 minuten verschil).

Quad rijden

Is karten niet echt jou ding? Dan kan je ook quad rijden in Sunny Beach. Tijdens het quad rijden verken je het hele gebied dat Sunny Beach omvat. Dit is natuurlijk een leuke activiteit om samen te doen met je vrienden. Wederom biedt “stag Sunny Beach” deze activiteit aan. Voor 50 euro kan je 60 minuten lang (!) quad rijden. Hierbij krijg je uitleg van een professionele quadrijder. Ook het vervoer heen en terug van de plek waar geracet wordt is geregeld. 50 euro is een aardig hoog bedrag, maar hiervoor krijg je wel een uur lang plezier en een unieke ervaring voor terug. De gehele activiteit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Je hebt hierna dus nog genoeg tijd om aan het strand te liggen & een bodem te leggen voor de lange avond die je te wachten staat.

Parasailing in Sunny Beach

Is racen niet echt jou ding? Niet getreurd, er is nog veel meer te doen in Sunny Beach. Een van de meest spectaculaire activiteiten in Sunny Beach is het parasailen. Parasailen is een activiteit waarbij je aan een parachute hangt, terwijl een speedboot met hoge snelheden over de golven van de Zwarte Zee scheurt. Jij hangt hoog in de lucht & ziet de hele kust voor je. Een prachtige ervaring die je niet mag missen. Je hoeft niet bang te zijn, het parasailen in Sunny Beach wordt verzorgd door professionals die verstand hebben van wat ze doen. Voor ongeveer 40 euro kan je deze activiteit gaan meemaken. Hierbij krijg je uitleg & op het eind een drankje aan de strandbar. Ook de nodige spullen zijn bij de prijs inbegrepen. De gehele activiteit, met instructies en vervoer erbij, duurt ongeveer 2 uur.

Meer activiteiten..

Hopelijk ben je nu wat wijzer geworden over de activiteiten in Sunny Beach. Er is natuurlijk nog veel meer te doen dan alleen deze 3 activiteiten. Het is dus slim om even te kijken bij de site onder het kopje “activiteiten”. Hier vind je nog veel meer informatie over de activiteiten in Sunny Beach. Daarnaast plaatsen we regelmatige blogberichten op de blog. Houdt deze dus ook scherp in de gaten zodat je niets mist!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...