feesten

Uitgaansgids voor een geslaagde avond!

Het uitgaansleven in Sunny Beach is natuurlijk de vormelijkste reden waarom er jaarlijks veel jongeren naar dit zonnige plekje komen. Er zijn veel clubs en discotheken waar je met je vrienden helemaal los kunt gaan. Daarom hebben we in dit artikel wat leuke uitgaansgelegenheden op een rijtje gezet zodat jij zeker weet dat je niets mist op vakantie!

Beachstars

Beachstars is een feest dat georganiseerd wordt door Beachmasters. Op een privéstrand wordt een te gek feest gegeven waar elke editie steeds vele grote internationale bekendheden op afkomen. Als jij houdt van een feestje in de buitenlucht & als jij houdt van festivals, dan is dit een aanrader voor jou. Je betaalt voor deze activiteit zo’n 15 euro per persoon. Dit is niet veel geld als je kijkt wat je er allemaal voor terugkrijgt natuurlijk. Alsof dit feest op zich nog niet genoeg was, krijg je van Beachmasters in ruil voor die 15 euro ook nog eens een dikke afterparty in de vetste club van Sunny Beach; Club Orange!

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Dutch night

In Sunny Beach zijn veel Nederlanders te vinden. Daarom organiseert Beachmasters de “Dutch night”. Op deze avond laten Nederlanders zien hoe je een goed feestje moet bouwen! Dit feest wordt gehouden in een van de bekendste en mooiste club van Sunny Beach; Club Iceberg. Bij een feest speciaal voor Nederlanders horen natuurlijk ook Nederlandse sterartiesten zoals niemand minder dan Kraantje Pappie of Het Feestteam. Deze sterren vliegen speciaal voor deze avond naar Sunny Beach! Een kaartje kost je bij Beachmasters ongeveer 15 euro. Meer informatie kan je o.a. opvragen bij je reisleiding.

Kroegentocht

Ben je net pas aangekomen in Sunny Beach en wil je de boel verkennen en wat nieuwe vrienden maken? Dan is de kroegentocht echt iets voor jou! Tijdens de kroegentocht ga je van club naar club, zo krijg je een goed beeld van alle clubs waar je compleet uit je dak kan gaan. Daarnaast doe je deze tocht natuurlijk samen met andere Nederlanders, dit is ook een leuke manier om gelijk kennis te maken met nieuwe mensen. De kroegentocht die georganiseerd wordt door Beachmasters is opgedeeld in twee delen. De linkerzijde en de rechterzijde. Voor beide tochten betaal je rond de 20 euro. Dus voor een totaalbedrag van 40 euro heb je in twee avonden van het hele uitgaansleven in Sunny Beach geproefd! Hierdoor weet je de rest van de vakantie precies waar je terecht kan voor een drankje, dit scheelt je een hoop zoekwerk & tijd. Als je meer wilt weten over de kroegentocht moet je je reisleiding vragen om meer informatie, zij kunnen je verder helpen.

Meer toffe uitgaansgelegenheden checken?

Hopelijk heb je nu een beter beeld gekregen van het uitgaansleven in Sunny Beach. De bovenstaande feesten en activiteiten zijn natuurlijk maar een klein deel van het uitgaansleven. Daarom raden we het je aan om op de site nog even rond te kijken. Onder het kopje “uitgaan” vind je nog veel meer informatie over de dikste clubs in Sunny Beach. Ook plaatsen we regelmatig artikelen op onze blog. Houd deze dus ook goed in de gaten!

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...