activiteiten

Wat kun je doen met reisorganisatie Beachmasters?

Is Beachmasters deze zomer ook jouw reisorganisatie? Mis dan geen één van deze uitjes!

Sunny Beach is een prachtige plek voor jongeren. Er zijn talloze uitgaansgelegenheden, mooie stranden en de drank is er spotgoedkoop. Dit zijn natuurlijk al genoeg redenen op zich om op vakantie te gaan naar Sunny Beach. Daarnaast is er ook ontzettend veel te doen in Sunny Beach. Daarom hebben wij een aantal activiteiten op een rij gezet voor je zodat je goed weet wat je kan doen als je je verveelt in Sunny Beach.

Alle jongerenvakanties naar Sunny Beach vergelijken

Tattoo Cruise

Altijd al gehouden van zon, zee & zuipen? Dan ben je bij de “Tattoo Cruise” bij het juiste adres. Deze cruise wordt aangeboden in Sunny Beach door Beachmasters. Je kunt hier voor 34 euro per persoon terecht. Voor dit geld mag je mee op de partyboat, die een mooie tocht langs de kust maakt. Er is een dj aan boord die voor de muziek zorgt, een zonnedek om te genieten van de zon, entertainment en een bar waar je verkoelende drankjes kan halen. Ook maakt de boot enkele stops, zodat je even kan afkoelen in het water van de Zwarte Zee. De boot heeft meerdere verdiepingen, dus genoeg ruimte om lekker feest te vieren en optimaal te genieten van je vakantie in Sunny Beach.

Welkomstdiner/BBQ

Lange reis achter de rug & geen zin meer om op zoek te gaan naar eten? Dan kan je terecht bij het welkomstdiner van Beachmasters. Voor ongeveer een tientje per persoon kan je hier uitgebreid dineren. Je hoeft niet zelf te koken of opzoek naar een restaurant, je kan zo aanschuiven! Natuurlijk zijn er alleen maar Nederlanders aanwezig, dus kan je gelijk kennismaken met andere feestgangers. Zo heb je gelijk nieuwe mensen leren kennen en zo begint je vakantie gelijk goed! Heb je de tijd en wil je lekker uitgebreid eten? Kies dan voor het 3 gangen diner en je hebt gegarandeerd een goede bodem gelegd. Ook kan je kiezen voor een barbecue. Vers vlees van de grill is natuurlijk ook niet mis! Tijdens het diner en de barbecue heb je ook nog eens een prachtig uitzicht over de Zwarte Zee. Wil je meer weten over het welkomstdiner? Vraag dan je reisleiding om meer informatie.

Duiken in Sunny Beach

Houd jij van avontuur en water? Dan moet je zeker een keer gaan duiken in Sunny Beach. Voor ongeveer 40 euro per persoon kan je een zogenoemde introductieduik nemen aan het strand van Sunny Beach. Bij het strand van Nessebar kan je tot maximaal tien meter diep duiken. Hierbij heb je ook zicht op een scheepswrak, wat natuurlijk een uniek plaatje is. De introductieduik is ideaal voor mensen die nog nooit hebben gedoken en weinig ervaring hebben. Maar daarnaast valt er natuurlijk ook wat te regelen voor de mensen die al wel ervaring hebben met duiken en wat meer uitdaging willen. Vraag je reisleiding voor meer informatie als je geïnteresseerd bent in de introductieduik.

Meer informatie over bovenstaande activiteiten?

De bovenstaande activiteiten zijn allemaal uit te voeren in Sunny Beach. Voor meer informatie moet je je reisleiding benaderen, zij kunnen je verder helpen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de activiteiten in Sunny Beach en wil je meer weten? Kijk dan even op de site onder het kopje “activiteiten”. Hier vind je nog veel meer informatie over wat je kan doen in Sunny Beach.

Handige tips & blog

australie

Backpacken in Australië? Enkele tips!

Iets compleet anders dan Sunny Beach? Enkele tips voor een backpack vakantie naar Australië! De vakantie is de mooiste periode van het jaar. Je kijkt hier hee...

Totally Summer in Sunny Beach!

Feesten op Sunny Beach Sunny Beach ontpopt zich langzaam tot een van de beste bestemmingen voor jouw jongerenvakantie. Zeker nu Totally Summer haar concept ook...